Postkaarten van Brassy

De mooiste Cartes Postales van Brassy!

In Brassy vinden we het Hotel du Nord, alwaar meesterkok Philippe Briard ons iedere keer weer weet te verrassen met zijn uiterst consistente, consequente en traditionele keuken. Nee, hier geen nouvelle cuisine maar gewoon lekker smikkelen van al het moois dat de originele Franse keuken te bieden heeft.

Brassy is een verrassend dorp in het midden van niets. Mogen we dat zeggen? Ja, dat mogen we zeggen. Ergens voorbij Ouroux en Morvan en dan een beetje schuin terug in de richting van Dun-les-Places, daar ergens ligt Brassy. En goed opletten, want de verkeerde afslag is zomaar genomen! Je moet dan ook speciaal naar Brassy toe willen om er te komen. Maar dan heb je ook wel wat!

Om te beginnen het geweldige Hotel du Nord. En vergeet niet om even door te rijden richting de camping, want dan komt u bij de forellenkweker van Moulin de Tala terecht. Aldaar kunt u zelf op forellen vissen, maar ook kunt u genieten van een zeer eenvoudige, zeer smakelijke en zeer goedkope keuken. Met uiteraard veel forel op het menu. Verder in Brassy zeker een kijkje in de église nemen, want ook dat verdient uw warme aandacht.
Wikipedia  Website