Postkaarten van Chateu Chinon

De mooiste Cartes Postales van Chateu Chinon!

Chateau Chinon is voor Chaumard de dichtstbijzijnde grote stad. Uiteraard niet te vergelijken met - noem eens wat - Haarlem, maar toch lekker voor alle boodschappen. Waarbij opgemerkt dat er ook op zaterdag een leuke marktdag is! Wij adviseren de kaasboer en de groentenboer (lees: Le Jardin de Pannciere).

Voor iedereen in Chaumard is Chateau Chinon - in feite ook een gewoon dorp - toch echt wel echt de grote stad! Chateau Chinon heeft een markt. Chateau Chinon heeft een shoarmatent. Chateau Chinon heeft een klassiek restaurant. Chateau Chinon heeft een goedkope vreetschuur. Chateau Chinon heeft een echte slager. Chateau Chinon heeft een zwembad. Chateau Chinon heeft een bioscoop. Chateau Chinon heeft een Lidl. En eens in de week rijdt er een openbaar busje van Chaumard naar Chateau Chinon, omdat het woensdag marktdag is. Ja, wat heeft Chateau Chinon eigenlijk niet?

Verder noemen we in het bijzonder de Montana Bar, alwaar 'Bleke Bet' u graag voorziet van een knappe kop koffie en een lekker ijsje. Loopt u zeker omhoog naar de Place Saint Christophe, want daar vindt u een meer dan uitstekende slager. Met pal in de buurt een puik bakkertje en even verder een fameuze charcuterie voor worsten en beleg.