Zwemmen met paarden

The Chestnut Ranch gaat - met paarden en al - te water in het Lac de Panneciere!

Ron in France wist Chaumard te verrassen op een mooi spektakel: "Zwemmen met paarden!" Ja, dat was nog eens een leuk gezicht en genieten voor iedereen!

Speciaal voor www.chaumard.info wilde Ron in France van de in Chaumard fameuze The Chestnut Ranch - bent u er nog - wel een leuk report verzorgen: "Zwemmen met paarden!" En wie is uw webmaster dan om niet op de juiste tijd (10:15 scherp) op de juiste plek (het strandje bij de camping) te zijn? De honden mee tijdens de ochtendwandeling en dus gepaste afstand gehouden, want de gasten hadden ook een enorm apparaat meegenomen... Zo te zien reuze aardig, maar je weet maar nooit.

Intussen strooide Ron in France (gezeten op Ed) kwistig met tips, waarna de dames met hun paarden te water gingen. Eerlijk is eerlijk: "Een waar spektakel om te zien!" Waarbij opgemerkt dat The Chestnut Ranch ook buitenritten en paardrijlessen verzorgt alhier in Chaumard. Checkt u de website www.chestnutranch.nl maar eens uit. Waarbij opgemerkt dat het deze zomer een komen en gaan is van tevreden klanten. Akte opgemaakt, want uw webmaster en zijn honden komen Marielle Chanel en de gasten meer dan regelmatig tegen in de bergen en langs het meer.