Jour de fete

Jaap in France! Kijkt u naar de dag waarop zwager Jaap heeft besloten om ook een huis in Chaumard te gaan kopen.

Overbuurman Philippe ging vandaag voor het eerst aan de sushi met wasabi. Dat zou een hele ervaring worden, want de neusgaten gingen wagenwijd open. Ja, dat kwam nog eens aan! Verder zwager Jaap die de dag van z'n leven had: "Op de foto met z'n grote held!"

Gisteravond vertrok hij ruim op tijd uit Nice: "Mijn zwager Jaap!" Om vanochtend in alle vroegte in Chaumard te arriveren voor de brocante van 2013. Jaap viel met zijn neus in de boter, want het werd - ondanks een matig zonnetje - zomaar een geweldige dag, Met als persoonlijk hoogtepunt - voor Jaap - de fotosessie met Papi! Uiteraard werd het Haarlemse OVH vertegenwoordig door niemand meer dan Piet Hageman die zijn motor bijkans in onze bar wist te parkeren.

Daarna met z'n allen aan een enorm feestmaal. Verder een compleet doorkijkje Chaumard, want werkelijk alles en iedereen zag en werd gezien. Slechts één man ontbrak: "Ron in France..." Zeer waarschijnlijk thuis gebleven voor de honden en de paarden... Maar gelukkig werd dat weer goedgemaakt door Marielle die lekker liep te flyeren! Met een eervolle vermelding voor de hapjes van Guy Antheunis en de sushi van dochter Lizah. Die sushi bleek aanvankelijk te heet te zijn voor overbuurman Philippe die vervolgens z'n uiterste best deed om iedereen in de wasabi-val (= neusholtes helemaal open!) te laten trappen.