Da Doo Ron Ron in France

Nieuw in uw theater: "Jojo's Burger!" Café des Sports te Ouroux en Morvan is namelijk smakelijk heropend.

Ron in France had zich voorgenomen om het achterland van Chaumard - samen met uw webmaster - eens goed te verkennen. Maar wie er ook kwam opdagen: "Ron in France niet!" Daarom maar een bypass gemaakt richting Ouroux en Morvan, richting JoJo van Café des Sports!

"Wat een verdriet, Ron in France zagen wij vandaag niet..." Gisteren in de namiddag Ron nog even aan de deur gehad met zes forse (nog warme) eieren, maar hij was snel weer weg met een gezicht alsof hij die eieren - even eerder - zelf had gelegd... Vanochtend stond het 'Enge Bos' op het programma, want Ron - immers ook de man achter de in Chaumard wereldberoemde Chestnut Ranch - wilde zijn werkterrein wat uitbreiden. En met zo'n 8 bij 6 kilometer bos in z'n achtertuin is er meer dan werkterrein zat! Alleen... Ron kent de horrorverhalen over de donkere bossen van de Morvan en die zijn natuurlijk een beetje misselijk!

We zitten tussen Bibracte en Alésie in, dus de geest van Vercingetorix waart hier nog rond. Ja, tussen de tientallen meters hoge naaldbomen kom je zomaar een verdwaalde Galliër tegen met z'n kleine witte hondje, met alle gruwelijke gevolgen van dien... Everzwijnen? Ook meer dan genoeg. Enfin, samen met uw webmaster en de Dobermanns zou Ron uiteindelijk de grote route meewandelen. Alleen? Onze Ron kwam helaas niet af... Als bij toverslag (!) dienden de paardrijklanten zich aan. Geen nood, de foto's in dit report laten zien wat Ron moest missen. En daarna wij snel naar Ouroux en Morvan, naar Café des Sports. Voor de fameuze JoJo Burger die chef Jojo - alleen voor ons - in elkaar heeft gekokkereld. Top-du-top en het omweggetje waard! De clubsandwich is alvast een mooie belofte voor een volgend bezoek. En Ron in France? Die heeft inmiddels de hemel over zich uitgestort gekregen, want wederom als bij toverslag (!) begon het zéér plaatselijk te hozen. Inderdaad, die mysterieuze Morvan...