Welkom bij La Petite Grange in Gien sur Cure.

De vrouw en Tonnie van Bezij gaan shoppen heen...

La Petite Grange

La Petite Grange

Via-via kwamen we in Gien sur Cure terecht. Bij La Petite Grange. Een (h)eerlijk tuincentrum in het niet eens zo klein. Een vondst in de Morvan!

Het eerste contact met La Petite Grange is gelegd in Ouroux-en-Movran op de zondagmarkt. Huisvriendin Tonnie van Bezij wist ons aangenaam te verblijden met een geinige tuinvogel die ging vertellen hoe hard het had geregend.

Daar is geinige tuinvogel echter nooit aan toegekomen, omdat zwager Jaap - u weet wel, de aannemer - het nog diezelfde dag nodig vond om - uiteraard met een slok op - ons terras, alle planten en die geinige tuinvogel te molesteren. Iggy Pop had het niet beter gekund... "Een dolletje!", aldus Jaap. Desalniettemin liet diezelfde Jaap (bij ontbreken van geweten en fatsoen) de-boel-de-boel en uiteindelijk zijn we zelf maar op zoek gegaan naar een nieuw water-opvang-glaasje voor die geinige tuinvogel.

En zodoende kwamen we terecht in Gien sur Cure alwaar de uitbaatster van La Petite Grange, met een knipoog, liet weten haar pappenheimers te kennen: "Stuk gevroren zeker?" Intussen gingen de dames los in de showtuin en uw webmaster kon de charmes van die geinige winduil niet weerstaan. Intussen was de aannemer ook maar eens in Chaumard opgedoken... Ons terras is thans voor hem verboden terrein. Dat begrijpt u wel. Toch? Maar voor de gewaardeerde de bezoekers van deze website: "Gien sur Cure. La Petite Grange. Top!"
Wikipedia  Website