Hollandse kruidenier

De plaatstelijke heimweewinkel voor de verstokte Nederlanders.

Hoe leuk en lekker het ook is in Chaumard: "Soms heb je behoefte aan wat Hollandse vreethandel!" Welnu, daarvoor gaat u naar de kruidenier in Planchez, want die weet precies wat de Hollander wil hebben!

Je zal maar net een stapel van die leuke Franse worsten op je BBQ hebben liggen en zonder sateh-saus zitten! Geen nood, in dat geval snel naar Planchez gereden, naar de Hollandes kruidenier Erwin Dekker. Naast een assortiment met essentielle (!) Nederlandse producten - onder anderen paprika Super Chips van Lays, drop van Venco en sambal van Conimex - is ook een mooie compilatie van de Auchan neergezet.

En voor de prijs hoeft u het niet te laten, want meerdere dingen zijn goedkoper bij Erwin Dekker dan bij de Atac in Chateau-Chinon! Bijgesloten een aantal foto's van de reuze gezellige winkel die steeds verder wordt fijngeregeld. Ja, dat is nog eens een aanwinst voor de hele buurt! Verder niet vergeten om een (= 1) deur verder te kijken, want daar bevindt zich de cadeaushop van Miranda Dekker. Is ook helemaal goed!
Website