Wereldberoemd in Chaumard

Ramses de musical. Niet in Chaumard maar In Amsterdam. Dat dan weer wel...

Op een gekke zondagmiddag zijn we in Chaumard tegen hem aangelopen: "Tom Jansen!" Buurman Philippe Comte stond erbij te glunderen, want hij diende - gewild - als postiljon d'amour bij dit rendez vous tussen Les Quatre Vents en Le Bourg.

Acteur Tom Jansen - de man met een eigen IMDB-pagina die ook nog eens op Wikipedia staat - is wereldberoemd in Chaumard! Immers, zijdelings woonachtig op Les Quatre Vents en dat is toch wel de goudkust alhier. Onlangs mochten wij van hem genieten in het Nieuwe de la Mar-theater in Amsterdam en inderdaad: "Dan is Chaumard even heel ver weg!"

Tom intussen, was vanzelfsprekend weergaloos als de oude Ramses Shaffy in de voorstelling 'Ramses de Musical'. Onze welgemeende excuses voor de kwaliteit van de foto's, maar het maken van beelden was eigenlijk verboden en producent Albert Verlinde lag op de loer... Wijzelf zaten op rij vier aan de rechterkant en in een onbewaakt moment zagen we een glimp herkenning in de ogen van Tom. Maar ook vertwijfeling, want dat voor de gelegenheid opgedofte echtpaar hoorde voor hem duidelijk in een andere setting thuis...